Izjava o privatnosti

Pravila o kontakt kontakt obrascu

“Ninja Forms” WordPress plugin ne prikuplja niti pohranjuje osobne podatke, ili bilo koje druge podatke popunjene u “Kontaktirajte nas” obrascu.

Pravila o kolačićima (Cookie policy)

Stranice prakticni-ribolov.hr za svoje funkcioniranje koriste kolačiće. Cookies ili Kolačići su mala količina informacija koja se sprema na računalo (u daljem tekstu = kolačići)).
Kako bi se kolačići spremili na vaše računalo, potreban je Vaš pristanak.

Kolačiće dijelimo na:

Funkcionalni kolačići

Funkcionalne kolačiće postavlja prakticni-ribolov.hr i bez njih stranice ne mogu u potpunosti funkcionirati.

Analitički / Statistički kolačići

Analitičke / Statičke kolačiće postavlja prakticni-ribolov.hr u svrhu optimizacije rada stranica, a mogu biti korišteni i u marketinške svrhe.

Marketinški kolačići

Marketinške kolačiće postavljaju treće strane. Postoji više servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće, npr. Google Analytics i AdWords, Facebook, Instagram itd. Upravljanje ovim kolačičima i njihovo brisanje moguće je u postavkama web preglednika.

Višenamjenski kolačići

Višenamijenske kolačiće postavlja prakticni-ribolov.hr i treća strana, a koriste se za online komunikator na samom webu.

Izrada predveza za jatnu ribu

U ovom tekstu posvetit ćemo se tehničkoj izradi predveza, konkretno govorit ću vam o izradi predveza za jatnu ribu. Pod pojmom jatne ribe smatram sve vrste ribe koje se drže isključivo u formacijama od nekoliko desetaka pa na više. Nalaze se na određenim dubinama, najčešće podignute od dna i love se u većim količinama... Piše : Ivan Galzina

Opširnije »

Povratak na Odru

Još smo kao klinci iz Zagreba velikogoričkom cestom biciklima dolazili do Odranskog ribiča, tada je Odra prirodno ulazila u kanal Sava-Odra i ribe je bilo u izobilju… Iako su se ti moji sporadični posjeti rijeci Odri nastavili i kad sam se motorizirao, te sam prošao i upoznao sve mrvice i kanale s desne strane kanala, kao i cijeli kanal, pa i samo njegovo ušće u Odru, moram priznati da mi je kao najbolji teren u sjećanju ostao upravo dio Odre koji sam nedavno ponovo posjetio sa sinom... Piše: Ivo Begović

Opširnije »